GLUTEN FREE
CERTIFICATION PROGRAM (GFCO)
An increasing number of people have seen
affected their ability to digest gluten, a protein present in alimentary
products. This sensitivity has been shown in different levels, in the most
extreme case as complete intolerance known as celiac disease. A 100% Gluten
free diet is the only existing treatment for celiac disease today. For this
reason, the demand for gluten free products continues to rise and millions of
consumers worldwide are looking to make the safest buyer choice.
The Gluten Free Certification Scheme
(GFCO) is designed to protect consumers with gluten-related disorders by
confirming that a product meets strict standards for gluten-free safety that
can be sold worldwide.
How you benefit
GFCO will help you to gain consumer
confidence in products and manufacturing for you to be successful in this
market, and increase their loyalty considering that:
- GFCO
program sets the highest standards in quality control and assurance; and
maintains close monitoring of manufacturer compliance with program
standards.
- GFCO
program confirms the legitimacy of the manufacturer’s gluten-free
processes, procedures, and claims.
- Within
the market, the Gluten Free (GFCO) logo make it easier to identify safe
and trusted products that are highly demanded by consumers and
restaurants.
1. Review
GF documents documents available at: https://gfco.org
2. Register
your manufacturing plant(s) at www.gfco.org/plant-registration.
Registration is necessary before applying for product certification.
3. Contact
Control Union at usacertifications@controlunion.com.
A local representative will contact you with Program Information and estimate
costs.
We also offers other Food Programs
worldwide like RSPO, GMP+, Organic, PrimusGFS, HACCP, BRC among others.
Combining audits increases your products’ safety and consumers’ trust and
potentially reduce time and resources for your company.
CHƯƠNG TRÌNH CHỨNG NHẬN KHÔNG CHỨA
GLUTEN (GFCO)
Ngày càng có nhiều
người thấy ảnh hưởng đến khả năng tiêu hóa gluten, một loại protein có trong
các sản phẩm tiêu hóa. Độ nhạy này đã được chứng minh ở các cấp độ khác nhau,
trong trường hợp cực đoan nhất là không dung nạp hoàn toàn được gọi là bệnh
celiac. Chế độ ăn uống không chứa Gluten 100% là phương pháp điều trị duy nhất
hiện có cho bệnh celiac ngày nay. Vì lý do này, nhu cầu về các sản phẩm không
chứa gluten tiếp tục tăng và hàng triệu người tiêu dùng trên toàn thế giới đang
tìm cách đưa ra lựa chọn người mua an toàn nhất.
Chương trình chứng
nhận không chứa gluten (GFCO) được thiết kế để bảo vệ người tiêu dùng bị rối loạn
liên quan đến gluten bằng cách xác nhận rằng một sản phẩm đáp ứng các tiêu chuẩn
nghiêm ngặt về an toàn không chứa gluten có thể được bán trên toàn thế giới.
Lợi ích của bạn như thế nào
GFCO sẽ giúp bạn
có được niềm tin của người tiêu dùng vào các sản phẩm và sản xuất để bạn thành
công trong thị trường này và tăng lòng trung thành của họ khi xem xét rằng:
- Chương trình GFCO đặt ra các tiêu chuẩn
cao nhất về kiểm soát và đảm bảo chất lượng; và duy trì giám sát chặt chẽ
việc tuân thủ của nhà sản xuất với các tiêu chuẩn chương trình.
- Chương trình GFCO xác nhận tính hợp
pháp của các quy trình, thủ tục và khiếu nại không chứa gluten của nhà sản
xuất.
- Trên thị trường, logo Gluten Free
(GFCO) giúp dễ dàng xác định các sản phẩm an toàn và đáng tin cậy được người
tiêu dùng và nhà hàng yêu cầu cao.
1. Xem lại các tài liệu GF có sẵn tại: https://gfco.org
2. Đăng ký (các) nhà máy sản xuất của bạn www.gfco.org/plant-registration. Đăng ký là cần thiết trước khi đăng ký chứng nhận sản
phẩm.
3.
Liên
hệ với chúng tôi qua email van.pham@iscvietnam.net để được thông tin chi tiết về Chương trình và chi phí ước tính.
Chúng tôi cũng
cung cấp các Chương trình Thực phẩm khác trên toàn thế giới như RSPO, GMP +,
Organic, PrimusGFS, HACCP, BRC trong số những chương trình khác. Kết hợp đánh
giá làm tăng sự an toàn của sản
phẩm và niềm tin của người tiêu dùng và có khả năng giảm thời gian và nguồn lực
cho công ty của bạn.
Quý khách cần hỗ trợ? Vui lòng
liên hệ:
Hotline: 0933 09 6426
Email: van.pham@iscvietnam.net
ISC Vietnam
Phone: 028 2226 8288
Add: No.31, Alley 487, Kim Nguu
Street, Hai Ba Trung District, Hanoi, Vietnam
Hanoi Office: Room 1407,
Building 15T2, No.18, Tam Trinh Street, Hanoi, Vietnam
Da Nang Office: Sunrise
Building - No 25, 2/9 Street, Hai Chau District, Da Nang City, Vietnam
HCM Office: 8E (8/29) Hoang Hoa
Tham Street, Ward 7, Binh Thanh District, HCMC.
Không có nhận xét nào:
Đăng nhận xét